Zvítězila Kooperativa pojišťovna, a.s.

22.04.2015 21:39

Zvítězila Kooperativa pojišťovna, a.s.

Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group slavila úspěch na akci 10.České firemní hry 2015 - zimní a předseda sportovního klubu TRIANGL převzal Pohár pro nejzdatnější firmu České republiky.

Vítězství týmu Kooperativy bylo o to cennější, že jej vybojovali mezi týmy České a Slovenské republiky.

10.České firemní hry 2015 - zimní  se odehrály ve Vysokých Tatrách a firemní týmy soutěžily ve více než 15ti turnajích.

Atmosféra akce je k nahlédnutí v galerii na https://www.zonerama.com/Profile/44608/108597

Tým Kooperativy patří stabilně k těm nejúspěšnějším, což je jistě výsledkem právě činnosti interního firemního klubu Triangl.

Karel Petržílka tak velmi úspěšným způsobem převzal štafetu ve vedení klubu TRIANGL od Petra Pikuly a jistě bude tým Kooperativy a jejich CSR motivace zaměstnanců ke zdravému životnímu stylu a pohybu i nadále inspirací pro další firemní týmy.

Těšíme se na další setkání již 15.-16.5. na akci 11.České firemní hry 2015 - letní !

Děkujeme celému týmu Kooperativy za skvělou reprezentaci loga firmy ale i českých barev ve Vysokých Tatrách. Velmi rád bych poděkoval i za sdílení zkušeností v oblasti firemního sportu jako CSR aktivity pro podporu zdravého životního stylu zaměstnanců. Marcela Strouhalová, Martin Ecler a řada dalších nadšených firemních sportovců nám pomáhají i s dalším rozvojem a přípravou  akce České firemní hry. Děkuji všem za podněty a nadšení pro firemní sport.

- Jiří Kastner, organizátor akce České firemní hry

Více informací na www.ceskefiremnihry.cz