ČESKÁ ASOCIACE, z.s.

ČESKÁ ASOCIACE, z.s. sdružuje firmy a organizace, které mají zájem být aktivní v projektech spojených s kvalitou života a budoucností České republiky. Zároveň se jedná o firmy, které mají zájem být v kontaktu s podobně smýšlejícími fiemními managementy a sdílet zkušenosti i inspiraci pro společný úspěch firem pracujících na území České republiky.  Vzájemnou spolupráci vnímají členské firmy jako svou společenskou odpovědnost ale i jako přirozenou cestu svého vlastního rozvoje a dalšího úspěchu firmy.

ČESKÁ ASOCIACE, z.s. je největší organizací, která se v České republice zabývá firemní kulturou propojenou s českou hrdostí, zdravým životním stylem a zodpovědností k České republice jako nástrojem pro rozvoj lidských zdrojů, motivaci, týmovou spolupráci a sportovního ducha FAIR-PLAY v podnikatelském prostředí.

ČESKÁ ASOCIACE, z.s. je sdružením firem a organizací, které si kladou za cíl být partnerem firem, které podporují a aktivně se podílí na zařazení sportu a sportovních hodnot fair-play do podnikatelského prostředí v České republice.

ČESKÁ ASOCIACE, z.s.je vyhledávaným poradcem pro budování firemních týmů, rozvoje firemní kultury a implementace efektivních motivačních programů.

Hlavní činností ČESKÁ ASOCIACE, z.s. je koordinovat veškeré aktivity v oblasti firemního sportu v ČR, pořádat své vlastní sportovní a společenské akce a informovat o všech akcích souvisejících s firemním sportem, kterých se české firmy a jejich zaměstnanci mohou účastnit.

ČESKÁ ASOCIACE, z.s. je důstojným reprezentantem České republiky a partnerem obdobných organizací v zahraničí.

Česká asociace, z.s. používá oficiální a základní logo v této podobě

Česká asociace, z.s. používá oficiální a základní logo v této podobě

Informace o členství a cestu k přihlášení i Vaší firmy mezi české firmy najdete zde.

ČESKÁ ASOCIACE, z.s. svým členům nabízí a umožňuje aktivní zapojení do projektů:

ČESKÝ MENTORSKÝ PROGRAM

Česká asociace propojuje více než 100 firem a organizací, kde pracuje celá řada zkušených manažerů/ek a inspirativních osobností. Tuto synergii si užíváme na společných setkání a eventech České asociace,z.s.

Zároveň jsme vytvořili také samostatný program pro individuální spolupráci formou mentoringu. Každý, jehož zaměstnavatel, je členem České asociace, z.s. se může přihlásit do České mentorského programu, kde si sám zvolí nebo nechá doporučit mentora, se kterým bude pracovat na vlastním rozvoji a získávání dalších manažerských zkušeností. Zároveň je možné se připravit či přijmout roli mentora a své zkušenosti, invenci a inspiraci nabídnout dalším pro společnou spolupráci. Všem, kteří se do programu již přihlásili, děkujeme!

ČESKÁ VLAJKA V KAŽDÉ FIRMĚ

Jedním z primárních projektů a nepsaných povinností všech členských firem a organizací České asociace, z.s. je transparentní umístění a použití českých vlajek v rámci prostor firmy. Cílem je, aby každá firma pracující na území České republiky viditelnou a důstojnou formou vyvěsila českou vlajku a svým zaměstnancům aktivně umožnila českou vlajku používat i v rámci  firemních akcí i jejich místa výkonu práce včetně pracovních nástrojů, oblečení a pomůcek.

"Česká vlaječka pro každého prvňáčka!"

První září je pro každého prvňáčka velký den a naším přáním je tento den propojit se vzpomínkami v českých barvách. Rádi bychom každému prvňáčkovi dali do začátku jeho školních povinností dárek v českých barvách. České symboly jsou i děti zvyklé vnímat při důležitých a slavnostních událostech. Věříme, že tím posílíme radost dětí ze vstupu do školy, tak i jejich kladný vztah k České republice. Naším cílem je, aby si každý prvňáček ze svého prvního dne ve škole přinesl domů českou vlaječku. Pokud se chcete k tomuto projektu připojit, pište na

ČESKÁ ASOCIACE, z.s. zastřešuje několik vlastních akcí a eventů pro firemní týmy, mezi které patří i největší akce tohoto typu České firemní hry , které jsou součástí svého typu největší akce České národní hry www.NarodniHry.cz

České maminky v pohybu

www.MaminyRun.cz

www.MaminyCup.cz

B. Pro firmy a managementy

www.BusinessRun.cz

www.CeskeFiremniHry.cz

Pozvánky a zvýhodněná účast na akcích ČA a partnerskými subjekty

Certifikát o členství  ve FAIR PLAY BUSINESS klub České republiky

CSR programy v oblasti firemního zdraví a motivace zaměstnanců.

Největším takovým program je FIT4JOB.