FAIR PLAY BUSINESS klub České republiky

Asociace firemních sportů aktivně pracuje s vizí pozitivně ovlivnit podnikatelské a business prostředí v České republice zapojením co nejvíce firem a jejich zaměstnanců do sportovních aktivit. Nemáme ambice určovat a hodnotit , co  a kdo je v businessu fair play a která firma je v tom směru nejpříkladnější, ale chceme udělat maximum pro šíření sportovní fair-play atmosféry v českých firmách.

Sport a zdravý pohyb působí kladně jak v oblasti fyzické a  zdravotní, tak i v rovině volní a morální. Proto vycházíme z předpokladu, že firmy, které pravidelně a cíleně zapojují své zaměstnance do sportovních aktivit a akcí mají silnější tendenci a směr ke sportovní firemní kultuře a jednání fair play.

Věříme, že chování firmy je složeno z chování a přesvědčení jednotlivců a to jak v managamentu tak i jednotlivých zaměstnanců.  A pokud jsou pozitivně ovlivňováni sportovní aktivitou a sportovním duchem, předpokládáme, že i jejich smýšlení a chování v business prostředí si udrží sportovní fair play prvky.
Podpořte FAIR PLAY BUSINESS v České republice a staňte se členy Asociace firemních sportů a zdraví, o.s. a tím i čestnými členy FAIR PLAY BUSINESS klubu České republiky.

ZÁKLADNÍ BODY SYMBOLICKÉ SMLOUVY FAIR PLAY BUSINESS klubu České republiky:
  • NAŠE FIRMA JE TÝM SE SPOLEČNÝMI CÍLI A HODNOTAMI
  • ÚSPĚCH NAŠÍ FIRMY VYUŽÍVÁME PRO POZITIVNÍ VLIV NA NAŠE OKOLÍ
  • ODMÍTÁME KORUPČNÍ A NEFÉROVÉ OBCHODNÍ JEDNÁNÍ
  • JSME HRDÍ, ŽE PODNIKÁME V ČESKÉ REPUBLICE
  • PRAVIDELNĚ SE AKTIVNĚ ÚČASTNÍME FÉROVÉHO SPORTOVNÍHO KLÁNÍ S NAŠÍ KONKURENCÍ
  • CTÍME KONKURENCI JAKO ČESTNÉHO SOUPEŘE
  • SOUČÁSTÍ SPOLEČENSKÉ ZODPOVĚDNOSTI (CSR) NAŠÍ FIRMY JE PODPORA ZAMĚSTNANCŮ KE ZDRAVÉMU ŽIVOTNÍMU STYLU A FÉROVÉMU SPORTOVÁNÍ
  • RESPEKTUJEME ZAMĚSTNANCE KONKURENCE PŘI JEJICH SNAŽENÍ JAKO SVÉ VLASTNÍ
  • KONKURENČNÍ FIRMY VNÍMÁME JAKO PARTNERY PŘI ROZVOJI NAŠEHO ODVĚTVÍ ČI OBORU
  • FÉROVÉ SPORTOVNÍ CHOVÁNÍ JE KAŽDODENNÍ SOUČÁSTÍ AKTIVIT NAŠÍ FIRMY
  • NAŠE FAIR PLAY FIREMNÍ KULTURA DÁVÁ PŘÍKLAD KONKURENCI A OKOLÍ
  • NEVYHÝBÁME SE SETKÁNÍ S KONKURENČNÍMI TÝMY „NA JEDNOM HŘIŠTI“

Firmy a organizace, které v minulosti svou aktivní účastí na akcích Asociace firemníchsportů podpořili myšlenku FAIR PLAY BUSINESS:

ABB, Albi, Benteler, BMC, Brisk, ČEZ, České teplo, ČSOB, Economia, Edenred, Energetické opravny, GECO, Impress – Ardagh Group, KONE, Kooperativa, Kredit, Linet, Plaston, Plzeňská teplárenská, PwC, Sefira, Sony DADC, Star Life, SWISS, Valeo, VZP, Medin, Metrostav, Cígler Software, Yard Resort, Filkom, L'Oréal, Moravskoslezské cukrovary, Škofin, Nowaco,Sony DADC, Office Depot, OHL ŽS, KPMG, Nowaco, Gebrüder Weiss, ZZS kraje Vysočina, Škoda Auto, Sporten, Thomas Krenn,  DHL,GMC Software Technology, GRAFTON, FOTOLAB, GFK, TOPADVERT, eBRÁNA a další.

Pokud máte zájem se k těmto firmám přidat, podpořit myšlenku FAIR PLAY BUSINESS, čerpat stejné benefity vyplývající z členství a zúčastnit se akcí Asociace firemních sportů a zdraví, o.s. pište pro více informací na

Jak se stát členem Asociace firemních sportů a zdraví, o.s. ?