Partneři české vlajky

​Klub partnerů české vlajky jsme založili s cílem vybudovat silnější a pozitivní vztah k české vlajce jako symbolu České republiky a vlastenectví co nejvíce občanů a firem ČR.

Firmy se partnerem české vlajky stávají ve dvou krocích :

1. viditelným umístěním české vlajky ve vlastních prostorách a areálu firmy,
  2. pravidelným příspěvkem na výrobu a distribuci české vlajky především do škol, veřejných areálů apod. ( jednou za 12 měsíců příspěvek formou daru 20 tis. Kč + DPH).

Další formy spolupráce jsou možné a řešeny individuálně.

Cílem Klubu partnerů české vlajky je i nárůst obliby české vlajky u dětí. Děkujeme všem firmám, které svým partnerstvím přispějí k výrobě vlajek, které předáváme do škol a na akcích určených pro děti.

Rádi bychom dosáhli podobného pozitivního stavu a úcty k naší vlajce, tak jako to známe z běžného života řady zemí po celém světě.

Chceme motivovat k vyvěšení české vlajky na soukromých i komerčních budovách, ve veřejných prostorech, na hřištích apod. s upřimným respektem a pro budování pozitivního vztahu k české vlajce jako symbolu naší národnosti a vlastenectví.

Chceme tímto pozitivně a s úctou k vlajce vyvážit současné využívání české vlajky především pro marketingové a obchodní účely na různých reklamách a zboží.

Z finančních zdrojů našich podporovatelů a partnerů české vlajky necháváme u českých výrobců vyrobit české vlajky a zjišťujeme i jejich vyvěšení ve školách, veřejných prostorech a motivujeme další firmy a společnosti, aby se přidali a stali se partnery české vlajky. Všem, kteří tak již učinili a stali se partnery české vlajky, děkujeme!

Pokud máte zájem podpořit naši aktivitu, staňte se partnerem a patronem české vlajky.

Připojte také Vaší firmu mezi partnery české vlajky.

Jak se stát partnerem české vlajky?

• ve svých prostorech - firemních, soukromých apod. - viditelně umístit českou vlajku
  • jednou za 12 měsíců přispět částkou 20 tis. Kč na výrobu a umístění českých vlajek do škol, veřejných prostor, na sportovní hřiště apod.

Aktuální cíle:

• získat finance na výrobu a umístění 200 českých vlajek ve školách a hřištích v celé České republice,
  • udržovat virální kampaň  #welikeczech na sociálních sítích, v rámci které se sdílí fotografie s českou vlajkou z nejrůznějších akcí a míst po celém světě,
  • vytvořit mapu partnerů české vlajky na území celé České republiky v online i papírové podobě

Chceme vyvážit aktuální ne zrovna šťastné nejčastější využití české vlajky:

• označení zboží z marketingových nabo obchodních důvodů
  • prodej české vlajky při velkých sportovních událostech (MS v ledním hokeji apod.), po jejichž skončení se navíc česká vlajka stává předmětem nedůstojných výprodejů a slev.

Máme za cíl českou vlajku viditelněji zasadit do atmosféry areálů a událostí jako jsou např.:

• zahájení  a ukončení školního roku
  • sprortovní soutěže a události na všech úrovních
  • umístění ve veřejných prostorách a na úřadech
  • akce v prostorách škol, tělocvičen, vzdělávacích a sportovních centrech.

Pro více informací a individuální partnerskou spolupráci nás kontaktujte:

Česká asociace, z.s. / Mgr. Jiří Kastner, MBA / 603 82 82 42 / jiri.kastner@kasty.cz