Partnerství ČESKÉ ASOCIACE, z.s.

ČESKÁ ASOCIACE, z.s. nabízí několik velmi efektivních forem partnerství a propagace:

• newslettery, direct maily,
  • osobní pozvání a incentiva,
  • event marketing a product promotion.

Cílovou skupinou ČESKÉ ASOCIACE, z.s. komunikace jsou:

• firemní managementy, majitelé a vedení firem,
  • manažeři a klíčoví zaměstnanci s pravomocemi v oblasti marketingu (interí i externí) a HR,
  • jednotlivci a týmy preferující zdravý životní styl.

Chcete Váš produkt představit a propagovat firmám, managementům a zaměstnancům ?

Staňte se partnery ČESKÉ ASOCIACE, z.s. a nabídněte své služby nebo produkt úspěšným firmám, pro které je společenská odpověnost a zdraví jejich zaměstanců skutečnou strategií a opravdovým zájmem.

Buďte v úzkém kontaktu s členskými firmami a organizacemi sdruženými v ČESKÉ ASOCIACI, z.s. pod záštitou Ministerstva zdravotnictví České republiky.

Partnerství ČESKÉ ASOCIACE, z.s. je určeno všem podnikatelským subjektům, které mají zájem o zviditelnění ve vztahu ke svým obchodním partnerům propagací svých produktů a služeb v oblasti zdravého životního stylu, zdravého pohybu, zdraví a vzdělávání ve firmách a pro jejich zaměstnance .

Vedle klasického komerčního efektu umožňujeme partnerům AFSZ dále zviditelnění v podobě zvýšení svého image jako společensky odpovědné firmy podporujcí hodntoty Fair Play Business v českém firemním prostředí.

Typy partnerství jsou členěny dle velikosti prostoru a četnosti propagace.

Partneři ČESKÉ ASOCIACE, z.s. mají prostor pro svou propagaci:

• přímo na akcích ČESKÉ ASOCIACE, z.s.
  • v rámci mediálních kampaní jednotlivých akcí ČESKÉ ASOCIACE, z.s.
  • na webech a online prostředí ČESKÉ ASOCIACE, z.s.

Hlavní akce ČESKÉ ASOCIACE, z.s. a prostor pro Vaši propagaci:

www.ceskefiremnihry.cz

www.universalczech.cz

www.universalrun.cz

www.businessrun.cz

www.maminycup.cz

www.maminyrun.cz

www.sprintbike.cz

www.misssport.cz

www.runday.cz

Po domluvě a na základě zvolené formy partnerství je možná propagace také na interních akcích přímo v jednotlivých členských firmách při jejich eventech a dnech firemního zdraví.

Pro bližší informace ohledně partnerství ČESKÉ ASOCIACE, z.s. kontaktujte:

Mgr. Jiří Kastner, MBA

Manuál prevence

Firemní hry

Plánujete interní firemní hry pro Vaši firmu nebo firemní den spojený s pohybem a zdravím?

Využijte naše bohaté zkušenosti a partnerské vazby s řadou partnerských dodavatelů a členů Asociace firemních sportů a zdraví, díky kterým Vám pomůžeme akci pro Vaši firmu připravit s velmi atraktivním programem a současně s velmi příjemným rozpočtem.

Balance Centrum

Najdete nás také na novém webu: http://balancecentrum.cz/

Balance Centrum sdružuje odborníky z oblasti péče o psychické zdraví a dobrou duševní kondici. V našich řadách jsou psychologové, mentoři a koučové, pedagogové a odborní konzultanti a lektoři z oblastí rétorika, techniky mindfulness, psychohygiena pracovního a všedního dne.

Firmám a organizacím zajišťujeme telefonickou linku pro odborné konzultace s odborníky, dny firemního zdraví, workshopy psychického zdraví, semínáře a přednášky, pravidelná setkání s psychologem na pracovišti, benefit program zaměřený na psychické zdraví, dárkové poukázky na sezení s psychoterapeutem či koučem, osvětové programy, psychodiagnostiku zaměřenou na zjišťování míry stresu a psychickou odolnost zaměstnanců.

Sportovní konzultanti a trenéři

Česká asociace, z.s. nabízí členským firmám a jejím zaměstnancům mimo jiné aké týmové i individuální možnosti rozvoje a sebevzdělávání v oblasti osobní kondice, sportovního tréninku, ale i technických dovedností různých sportů a pohybových aktivit.

Do této oblasti služeb patří také stále více využívaný osobní koučink a mentální trénink pro manažerský, firemní i osobní rozvoj a přípravu na pracovní výzvy ale také work-life balance.

Firemní sportoviště

Firemní sportoviště - doporučujeme pro firemní akce a sport

Asociace firemních sportů a zdraví, o.s spolupracuje s nejlepšími areály, které firemním týmům nabízí kvalitní zázemí pro firemní akce spojené s tématem sportu a zdraví.

Je nám ctí spolupracovat v oblasti firemního sportu  a zdraví s níže uvedenými sportovišti a areály.

Svým členským firmám doporučujeme využití následujících areálů pro pořádání firemních akcí a eventů na základě vlastní zkušenosti s pořádáním firemních akcí a eventů od roku 1999.

V případě zájmu o akci v doporučovaných resortech nás kontaktujte a rádi pro Vás sjednáme partnerské podmínky připravíme program dle Vašich představ.

SPORT ANGELs

SPORT ANGELs je sdružení jednotlivců a týmů, pro které je sport součástí jejich života. SPORT ANGELs jsou nadšenci, kteří sportu fandí, chtějí sport pravidelně podporovat a sami jsou do sportovního dění aktivně zapojeni. Máš rád(a) sport? Přidej se mezi SPORT ANGELs !

Konto pro pohyb

Asociace firemních sportů a zdraví, o.s. zřídila a spravuje Konto pro pohyb, jehož cílem je sbírka finanční prostředků, které jsou předávány sportovcům, kterým se během reprezentace České republiky v jejich sportovní disciplíně přihodila vážná nehoda nebo jejich kariéru ovlivnil jiný zdravotní problém. Konto pro pohyb pomáhá těmto reprezentantům České republiky s návratem do běžného života i do sportovního světa.