Partnerství ČESKÉ ASOCIACE, z.s.

ČESKÁ ASOCIACE, z.s. nabízí několik velmi efektivních forem partnerství a propagace:

• newslettery, direct maily,
  • osobní pozvání a incentiva,
  • event marketing a product promotion.

Cílovou skupinou ČESKÉ ASOCIACE, z.s. komunikace jsou:

• firemní managementy, majitelé a vedení firem,
  • manažeři a klíčoví zaměstnanci s pravomocemi v oblasti marketingu (interí i externí) a HR,
  • jednotlivci a týmy preferující zdravý životní styl.

Chcete Váš produkt představit a propagovat firmám, managementům a zaměstnancům ?

Staňte se partnery ČESKÉ ASOCIACE, z.s. a nabídněte své služby nebo produkt úspěšným firmám, pro které je společenská odpověnost a zdraví jejich zaměstanců skutečnou strategií a opravdovým zájmem.

Buďte v úzkém kontaktu s členskými firmami a organizacemi sdruženými v ČESKÉ ASOCIACI, z.s. pod záštitou Ministerstva zdravotnictví České republiky.

Partnerství ČESKÉ ASOCIACE, z.s. je určeno všem podnikatelským subjektům, které mají zájem o zviditelnění ve vztahu ke svým obchodním partnerům propagací svých produktů a služeb v oblasti zdravého životního stylu, zdravého pohybu, zdraví a vzdělávání ve firmách a pro jejich zaměstnance .

Vedle klasického komerčního efektu umožňujeme partnerům AFSZ dále zviditelnění v podobě zvýšení svého image jako společensky odpovědné firmy podporujcí hodntoty Fair Play Business v českém firemním prostředí.

Typy partnerství jsou členěny dle velikosti prostoru a četnosti propagace.

Partneři ČESKÉ ASOCIACE, z.s. mají prostor pro svou propagaci:

• přímo na akcích ČESKÉ ASOCIACE, z.s.
  • v rámci mediálních kampaní jednotlivých akcí ČESKÉ ASOCIACE, z.s.
  • na webech a online prostředí ČESKÉ ASOCIACE, z.s.

Hlavní akce ČESKÉ ASOCIACE, z.s. a prostor pro Vaši propagaci:

Po domluvě a na základě zvolené formy partnerství je možná propagace také na interních akcích přímo v jednotlivých členských firmách při jejich eventech a dnech firemního zdraví.

Pro bližší informace ohledně partnerství ČESKÉ ASOCIACE, z.s. kontaktujte:

Mgr. Jiří Kastner, MBA /   / +420 603 82 82 42

Dobrovolnictví a praxe na akcích České asociace, z.s.

Jak se stát dobrovolníkem České asociace, z.s.

Těší nás, že máš zájem stát se dobrovolníkem na akcích České asociace, z.s.

Jak jistě už víš, dobrovolník je někdo, u koho nejsou na prvním místě peníze. Dobrovolnictví není pracovní poměr a proto není ručena odměna ve formě finanční hotovosti.

Firemní hry

Plánujete interní firemní hry pro Vaši firmu nebo firemní den spojený s pohybem a zdravím?

Využijte naše bohaté zkušenosti a partnerské vazby s řadou partnerských dodavatelů a členů Asociace firemních sportů a zdraví, díky kterým Vám pomůžeme akci pro Vaši firmu připravit s velmi atraktivním programem a současně s velmi příjemným rozpočtem.

Balance Centrum

Najdete nás také na novém webu: http://balancecentrum.cz/

Balance Centrum sdružuje odborníky z oblasti péče o psychické zdraví a dobrou duševní kondici. V našich řadách jsou psychologové, mentoři a koučové, pedagogové a odborní konzultanti a lektoři z oblastí rétorika, techniky mindfulness, psychohygiena pracovního a všedního dne.

Firmám a organizacím zajišťujeme telefonickou linku pro odborné konzultace s odborníky, dny firemního zdraví, workshopy psychického zdraví, semínáře a přednášky, pravidelná setkání s psychologem na pracovišti, benefit program zaměřený na psychické zdraví, dárkové poukázky na sezení s psychoterapeutem či koučem, osvětové programy, psychodiagnostiku zaměřenou na zjišťování míry stresu a psychickou odolnost zaměstnanců.

Firemní sportoviště

Firemní sportoviště - doporučujeme pro firemní akce a sport

Asociace firemních sportů a zdraví, o.s spolupracuje s nejlepšími areály, které firemním týmům nabízí kvalitní zázemí pro firemní akce spojené s tématem sportu a zdraví.

Je nám ctí spolupracovat v oblasti firemního sportu  a zdraví s níže uvedenými sportovišti a areály.

Svým členským firmám doporučujeme využití následujících areálů pro pořádání firemních akcí a eventů na základě vlastní zkušenosti s pořádáním firemních akcí a eventů od roku 1999.

V případě zájmu o akci v doporučovaných resortech nás kontaktujte a rádi pro Vás sjednáme partnerské podmínky připravíme program dle Vašich představ.

CZECH ANGELS

Přidej se do týmu CZECH ANGELS

Czech TeamGolf Federation

CZECH TEAMGOLF FEDERATION - užíváme si golf jako týmový sport

V rámci svých aktivit v oblasti českého sportu a byznysového networkingu připravuje Česká asociace, z.s. (nejen) pro své členy několik originálních akcí. Při organizaci golfových turnajů spolupracujeme se sdružením nadšených golfistů a aktivních golfových resortů Czech TeamGolf Club, které spojuje týmový styl golfové hry v jakémkoli provedení.

GOLF MARATHON www.GolfMarathon.cz

GOLF TRIATHLON www.GolfTriathlon.cz

BEER GOLF www.BeerGolf.cz

HVĚZDY pro DĚTI

„Podporujte děti, jsou to hvězdy naší budoucnosti!“

„Každé dítě je hvězdou, pomozme jim zazářit!“

JSI DOBRO-DRUH ?

V každé firmě najdete specifický druh zaměstnanců, kteří jsou ve jménu své firmy ochotni a někdy i schopni vykonat téměř cokoli - a dokonce pro dobro někoho jiného. Obecně je takový druh lidí a člověk, který k nim patří, vnímán a označován jako DOBRO-DRUH.

Rohodli jsme se podporovat projekty a akce, kde se DOBRO-DRUH vyskytuje nejčastěji a zveme z českých firem ke spolupráci a účasti každého, kdo si troufne jako správný DOBRO-DRUH překoná sám sebe, své limity, často i strach a pomůže tak šířit DOBRO.

Pokud i Vy jste DOBRO-DRUH a nebo máte tento druh zaměstnanců ve Vaší firmě, podívejte se na partnerské projekty a akce, kde ja každý odhodlaný DOBRO-DRUH vítán.

Více na www.DOBRO-DRUH.cz