SPORT ANGELs

SPORT ANGELs je sdružení jednotlivců a týmů, pro které je sport součástí jejich života. SPORT ANGELs jsou nadšenci, kteří sportu fandí, chtějí sport pravidelně podporovat a sami jsou do sportovního dění aktivně zapojeni. Máš rád(a) sport? Přidej se mezi SPORT ANGELs !

Při organizaci eventů a akcí klademe velký důraz na profesionální přípravu a provedení akce. Velmi důležitá je pro nás také atmosféra, kterou do organizace eventu jako realizační tým přinášíme.

Nejlepší referencí od účastníků je pro nás vyhodnocení akce jako příjemného zážitku a eventu, který je bavil a rádi se zúčastní příští akce.

Protože právě i  z řad účastníků se stále více objevují nadšení zájemci o spolupráci při organizaci našich eventů, rozhodli jsme se k našemu týmu připojit další sportovní nadšence a organizátory.

Tímto způsobem vznikl a stále se rozšiřuje tým organizátorů, profesionálů, dobrovolníků a především nadšenců, kterří s námi spolupracují na přípravách desítek sportovních akcí během roku. Týmu jsme dali název SPORT ANGELs a nyní nás je více než tři desítky a jsme připraveni zorganizovat plno skvělých akcí a eventů na klíč pro jednotlivé firmy ale i pro širokou veřejnost.

SPORT ANGELs  je sdružení jednotlivců a týmů, pro které je sport součástí jejich života. Sports Angeles jsou lidé, kteří sportu fandí, chtějí sport pravidelně podporovat a sami jsou do sportovního dění aktivně zapojeni.

SPORT ANGELs organizují pod záštitou AFSZ řadu sportovních akcí pro firmy i širokou veřejnost. Fotogalerie našich akcíhttp://asociace-firemnich-sportu-zdravi-sports-angeles.zonerama.com/Album/411464

SPORT ANGELs

Po vašem přihlášení mezi Sports Angeles získáte pozvání na sportovní akce, setkání s českými sportovci, dostanete se do zákulisí a organizačních týmů sportovních akcí po celé České republice.

Tím, že budete patřit mezi SPORT ANGELs  dáte jasně najevo, že sport je důležitý a vy jste jeho součástí !

Máš dvě možnosti, jak se akce zúčastnit :

a) jako účastník

b) jako organizátor

Všichni jsou vítáni, těšíme se na vás a předem díky za šíření akcí mezi vaše přátele .-)

• Máš rád(a) sport?

• Fandíš českému sportu a českým sportovcům ?

• Přidej se mezi SPORT ANGELs !

SPORT ANGELs podporují sport v České republice:

• samostatnou organizací sportovních akcí,
  • dobrovolnickou činností při organizaci sportovních akcí,
  • sponzoringem a finanční podporou konkrétním sportovcům,
  • vlastní účastí na sportovních akce.

SPORT ANGELs na Google+

SPORT ANGELs na Facebooku

Aktuální výzva pro všechny SPORT ANGELs : Přidej se a pošli dál výzvu každodenního pohybového minima 30+30 viz https://www.facebook.com/events/294643474018272/?ref=5

Pošli nám / jméno a příjmení / emailovou adresu / info o jaké sporty a akce máš zájem /  a přidej se mezi SPORT ANGELs !