CZECH TEAMGOLF

Klasický golf se hraje nejčastěji na 18 nebo 9 jamek jedním hráčem s jedním vlastním míčkem. Výsledek je určen počtem ran s příhlédnutím k tzv. handicapu (HCP).

TEAMGOLF hraji dva hráči s jedním míčem a pravidelně se po celou dobuhry střídají. Další týmové formy golfu vznikají spojením s dalšími sporty, např. kolo, běh, jachting, ski apod.

Mezi turnaj, které se hrají systémem TeamGolf patří   www.GolfMarathon.cz (externí odkaz) (nové okno)

Příkladem golfových turnajů v propojení s více sporty je například www.GolfTriathlon.cz

Moderní golf je charaktristický upřednostňováním zábavy a atraktivity hry před klasickými a striktními pravidly klasického golfu. Moderní golf má za cíl především zábavu a přitažlivost hry pro nové, začínající ale i dlouholoté vyznavače hry golfu.

V současné době je v ČR i ve světě řada turnajů, které propojují prvky klasického, sportovního a moderního golfu pro zvýšení atraktivity golfu pro nové ale i stávající hráče. Snahou sportovního a moderního golfu je i osvěta kondiční a mentální přípravy hráčů. Hlavním cílem ale zůstává především šíření golfu jako ideálního sportu pro každého bez ohledu na věk, pohlaví či aktuální úroveň kondice.

Česká asociace tyto atraktivní formy golfové hry podporuje a společně s KASTY EVENTY připravujeme firemní turnaje pro zaměstnanace a obchodní partnery.

Zároveň máme i několik vlastních golfových turnajů, na které své členy a partnery pravidelně zveme. Budeme se těšit i na Vás!

A naprosto odpočinkovou formou moderního golfu je například www.BeerGolf.cz (externí odkaz) (nové okno) /

Česká asociace se vždy snaží podporovat nové trendy v České republice, proto aktivně spolupracujeme na organizaci řady golfových turnajů i zařazujeme moderní a sportovní golf do našich eventů nebo akcí našich členů jako jsou například www.CeskeFiremniHry.cz (externí odkaz) (nové okno)

Přejeme Vám hezkou hru a těšíme se na společné setkání!

Mgr. Jiří Kastner, MBA

předseda představenstva České asociace a moderní/sportovní ale především nadšený golfista

/ 603 82 82 42